Over STRKR! in Deurne

STRKR! helpt leden weer fitter, gezonder en beweeglijker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, pijn bestrijden of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. STRKR! in Deurne is jouw persoonlijke coach.

Over STRKR! in Deurne
arrow-down

Waarom STRKR!

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Ons doel is dat jij vanaf de eerste dag kan zeggen: "deze oefeningen doen mij goed". Stap voor stap passen wij je programma aan, zodat je veilig en efficiënt je doel bereikt.

Opwarmen en soepel maken
Opwarmen en soepel maken

We besteden veel aandacht aan de opwarming en het soepel maken van je rug, spieren, maar ook je gewrichten. Jong of oud, fit of niet fit, pijn of geen pijn. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan werken aan zijn gezondheid.

Pijn aanpakken
Pijn aanpakken

Voordat we met de oefeningen beginnen gaan we eerst wat pijntjes wegnemen. We starten met een aangename bindweefselmassage. Al dan niet in combinatie met een triggerpunt behandeling, waardoor heel wat pijntjes verdwijnen of minstens sterk verminderen. Deze aanpak garandeert dat jij zonder pijn alle oefeningen kan uitvoeren.

Kracht en beweeglijkheid trainen
Kracht en beweeglijkheid trainen

Pijnvrij kunnen bewegen is de eerste stap. Daarna gaan we stap voor stap je kracht opbouwen. In drie maanden tijd de kracht en vitaliteit van 10 tot 15 jaar geleden terugwinnen? Ga je samen met ons deze uitdaging aan? Het is gemakkelijker dan je denkt!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Wim (65)

"Na een periode niet gesport te kunnen hebben, kreeg ik last van verschillende pijnen, voornamelijk gewrichtsklachten. Door de STRKR!-trainingen ben ik soepeler geworden en kan ik weer pijnvrij met de hond wandelen."

Wim (65)

Chantal v.d. Weerden

"Ik gebruik de fasciaroller vóór de milontraining om mijn benen al een beetje op te warmen en ná de milontraining om te ontspannen. En ik moet zeggen in één woord geweldig! Sinds ik hier gebruik van maak zijn mijn benen dunner en zijn ze 's avonds niet meer zo vermoeid. Ik ga hier vooral mee door en ben benieuwd wat het op een langere termijn doet met mijn benen. De begeleiding is echt super en het is een echte aanrader."

Chantal v.d. Weerden

Marloes van der Zwaan

"Sindskort gestart met de nieuwe milon cirkel. Mijn eerste indruk is heel positief. De cirkel is een goede aanvulling op de bestaande milon cirkels. De chronische pijnklachten die ik heb, nemen ook meteen af tijdens het trainen."

Marloes van der Zwaan

Nico Koppenaal (75)

"Via stichting LEEF hier gekomen. Doet nu 3 maanden STRKR! Resultaten: loop wat meer rechtop, voel dat ik sterker ben geworden. Mijn lichamelijke kwaaltjes nemen af en ik heb nu 1 kg meer spieren dan voordat ik begon. Daarnaast 1 kg vet kwijt. Leuk om te doen, voel me hier ook prettig qua sfeer."

Nico Koppenaal (75)

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, beweeglijkere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, beweeglijkere leefstijl.

STRKR! in Deurne: Jouw plek voor een fittere, gezondere en beweeglijkere leefstijl!

Het is bekend dat STRKR! mensen uit Deurne helpt op het gebied van pijn aanpakken, kracht en beweeglijkheid trainen en opwarmen en soepel maken. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!