Lidmaatschapstest
STRKR!

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past.

Lidmaatschapstest <br>STRKR!</br>
arrow-down

Weten of STRKR! in Deurne hét gezondheidscentrum voor jou is?

Past gezondheidscentrum STRKR! bij jou? Ontdek het nu in 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Waarom deze lidmaatschapstest?

Gratis
Gratis

Er zijn geen kosten voor invullen van de STRKR! lidmaatschapstest.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Wat onze leden zeggen

Wim (65)

"Na een periode niet gesport te kunnen hebben, kreeg ik last van verschillende pijnen, voornamelijk gewrichtsklachten. Door de STRKR!-trainingen ben ik soepeler geworden en kan ik weer pijnvrij met de hond wandelen."

Wim (65)

Chantal v.d. Weerden

"Ik gebruik de fasciaroller vóór de milontraining om mijn benen al een beetje op te warmen en ná de milontraining om te ontspannen. En ik moet zeggen in één woord geweldig! Sinds ik hier gebruik van maak zijn mijn benen dunner en zijn ze 's avonds niet meer zo vermoeid. Ik ga hier vooral mee door en ben benieuwd wat het op een langere termijn doet met mijn benen. De begeleiding is echt super en het is een echte aanrader."

Chantal v.d. Weerden

Marloes van der Zwaan

"Sindskort gestart met de nieuwe milon cirkel. Mijn eerste indruk is heel positief. De cirkel is een goede aanvulling op de bestaande milon cirkels. De chronische pijnklachten die ik heb, nemen ook meteen af tijdens het trainen."

Marloes van der Zwaan

Nico Koppenaal (75)

"Via stichting LEEF hier gekomen. Doet nu 3 maanden STRKR! Resultaten: loop wat meer rechtop, voel dat ik sterker ben geworden. Mijn lichamelijke kwaaltjes nemen af en ik heb nu 1 kg meer spieren dan voordat ik begon. Daarnaast 1 kg vet kwijt. Leuk om te doen, voel me hier ook prettig qua sfeer."

Nico Koppenaal (75)

left-arrow
right-arrow

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de STRKR! lidmaatschapstest

De enige voorwaarde is dat wij erin slagen om jou pijnvrij te laten sporten. Als een oefening je pijn doet, zullen wij deze ofwel aanpassen, ofwel niet laten uitvoeren tot het wel gaat. De eerste weken ligt de nadruk op het wegnemen van de pijn, pas in de tweede fase gaan we stap voor stap de intensiteit opvoeren. Enkel bij zeer ernstige en zeer acute pijn zal je even moeten wachten om met STRKR! te starten.
Iedereen vanaf 12 jaar is welkom bij STRKR! Laat ons wel even weten wanneer je iemand meeneemt, zodat wij tijd hebben om ook hem of haar een aangepast programma te geven.
Wij gaan altijd met jou in overleg om te zoeken naar een juiste oplossing, een goed beeld krijg je als je STRKR! minimaal 12 weken de kans geeft om te bekijken wat het met je lichaam doet.
Door stress, verkeerde houding etc. bouw je spierspanningen op, maar ook het bindweefsel rond je spieren en organen wordt stug en minder soepel. Hierdoor worden afvalstoffen niet goed afgevoerd, ga je chronische ontstekingen krijgen en ervaar je vooral spanning en pijn. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van het bindweefsel en voert de afvalstoffen af. Je ervaart gelijk het weldoende effect.
Om te starten adviseren wij om twee keer per week te komen tot jouw doel bereikt is. Hierna is de keuze aan jou. Je mag twee keer per week blijven komen, maar ook met een keer per week kan jij het bereikte resultaat behouden.
Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past