Word nu lid

Het is heel eenvoudig: selecteer een programma dat bij je past, vul het formulier in en je kunt gelijk beginnen!

Word nu lid
arrow-down

Contact met STRKR! in Deurne

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info? Vul dan het formulier in.

Dit zeggen onze leden

Wim (65)

"Na een periode niet gesport te kunnen hebben, kreeg ik last van verschillende pijnen, voornamelijk gewrichtsklachten. Door de STRKR!-trainingen ben ik soepeler geworden en kan ik weer pijnvrij met de hond wandelen."

Wim (65)

Chantal v.d. Weerden

"Ik gebruik de fasciaroller vóór de milontraining om mijn benen al een beetje op te warmen en ná de milontraining om te ontspannen. En ik moet zeggen in één woord geweldig! Sinds ik hier gebruik van maak zijn mijn benen dunner en zijn ze 's avonds niet meer zo vermoeid. Ik ga hier vooral mee door en ben benieuwd wat het op een langere termijn doet met mijn benen. De begeleiding is echt super en het is een echte aanrader."

Chantal v.d. Weerden

Marloes van der Zwaan

"Sindskort gestart met de nieuwe milon cirkel. Mijn eerste indruk is heel positief. De cirkel is een goede aanvulling op de bestaande milon cirkels. De chronische pijnklachten die ik heb, nemen ook meteen af tijdens het trainen."

Marloes van der Zwaan

Nico Koppenaal (75)

"Via stichting LEEF hier gekomen. Doet nu 3 maanden STRKR! Resultaten: loop wat meer rechtop, voel dat ik sterker ben geworden. Mijn lichamelijke kwaaltjes nemen af en ik heb nu 1 kg meer spieren dan voordat ik begon. Daarnaast 1 kg vet kwijt. Leuk om te doen, voel me hier ook prettig qua sfeer."

Nico Koppenaal (75)

left-arrow
right-arrow

Waarom STRKR!?

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Ons doel is dat jij vanaf de eerste dag kan zeggen: "deze oefeningen doen mij goed". Stap voor stap passen wij je programma aan, zodat je veilig en efficiënt je doel bereikt.

Opwarmen en soepel maken
Opwarmen en soepel maken

We besteden veel aandacht aan de opwarming en het soepel maken van je rug, spieren, maar ook je gewrichten. Jong of oud, fit of niet fit, pijn of geen pijn. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan werken aan zijn gezondheid.

Pijn aanpakken
Pijn aanpakken

Voordat we met de oefeningen beginnen gaan we eerst wat pijntjes wegnemen. We starten met een aangename bindweefselmassage. Al dan niet in combinatie met een triggerpunt behandeling, waardoor heel wat pijntjes verdwijnen of minstens sterk verminderen. Deze aanpak garandeert dat jij zonder pijn alle oefeningen kan uitvoeren.

Kracht en beweeglijkheid trainen
Kracht en beweeglijkheid trainen

Pijnvrij kunnen bewegen is de eerste stap. Daarna gaan we stap voor stap je kracht opbouwen. In drie maanden tijd de kracht en vitaliteit van 10 tot 15 jaar geleden terugwinnen? Ga je samen met ons deze uitdaging aan? Het is gemakkelijker dan je denkt!

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap:

Stap 1
Selecteer het programma dat het beste bij jou past, klik op de knop onder de aanbieding, vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2
We hebben binnen 1 werkdag contact met je en maken samen een afspraak voor je eerste dag bij STRKR!

Stap 3
Kom naar STRKR! en samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, Beweeglijkere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, Beweeglijkere leefstijl

FAQ

De enige voorwaarde is dat wij erin slagen om jou pijnvrij te laten sporten. Als een oefening je pijn doet, zullen wij deze ofwel aanpassen, ofwel niet laten uitvoeren tot het wel gaat. De eerste weken ligt de nadruk op het wegnemen van de pijn, pas in de tweede fase gaan we stap voor stap de intensiteit opvoeren. Enkel bij zeer ernstige en zeer acute pijn zal je even moeten wachten om met STRKR! te starten.
Iedereen vanaf 12 jaar is welkom bij STRKR! Laat ons wel even weten wanneer je iemand meeneemt, zodat wij tijd hebben om ook hem of haar een aangepast programma te geven.
Wij gaan altijd met jou in overleg om te zoeken naar een juiste oplossing, een goed beeld krijg je als je STRKR! minimaal 12 weken de kans geeft om te bekijken wat het met je lichaam doet.
Door stress, verkeerde houding etc. bouw je spierspanningen op, maar ook het bindweefsel rond je spieren en organen wordt stug en minder soepel. Hierdoor worden afvalstoffen niet goed afgevoerd, ga je chronische ontstekingen krijgen en ervaar je vooral spanning en pijn. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van het bindweefsel en voert de afvalstoffen af. Je ervaart gelijk het weldoende effect.
Om te starten adviseren wij om twee keer per week te komen tot jouw doel bereikt is. Hierna is de keuze aan jou. Je mag twee keer per week blijven komen, maar ook met een keer per week kan jij het bereikte resultaat behouden.

Alles van post-revalidatie, pijnbestrijding tot blessurepreventie bij STRKR!

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met STRKR! Met ons uitgebreide aanbod zijn wij dé experts op het gebied van klachten bestrijden, gezondheid en ontspanning in Deurne. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!