Het aanbod van STRKR!

Ontdek nu het veelzijdige aanbod van STRKR! in Deurne!

Het aanbod van STRKR!
arrow-down

Bereik je doelen met onze gepersonaliseerde oplossingen

Je persoonlijke traject op jouw eigen ritme. Wij luisteren naar jouw lichaam! Iedereen is anders, heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen wensen en mogelijkheden. De eerste stap is zoveel mogelijk pijntjes wegnemen en de beweeglijkheid herstellen. Daarna beginnen we aan de opbouw van je spierkracht. Vanaf de eerste training zal je voelen dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Wat onze leden zeggen

Wim (65)

"Na een periode niet gesport te kunnen hebben, kreeg ik last van verschillende pijnen, voornamelijk gewrichtsklachten. Door de STRKR!-trainingen ben ik soepeler geworden en kan ik weer pijnvrij met de hond wandelen."

Wim (65)

Chantal v.d. Weerden

"Ik gebruik de fasciaroller vóór de milontraining om mijn benen al een beetje op te warmen en ná de milontraining om te ontspannen. En ik moet zeggen in één woord geweldig! Sinds ik hier gebruik van maak zijn mijn benen dunner en zijn ze 's avonds niet meer zo vermoeid. Ik ga hier vooral mee door en ben benieuwd wat het op een langere termijn doet met mijn benen. De begeleiding is echt super en het is een echte aanrader."

Chantal v.d. Weerden

Marloes van der Zwaan

"Sindskort gestart met de nieuwe milon cirkel. Mijn eerste indruk is heel positief. De cirkel is een goede aanvulling op de bestaande milon cirkels. De chronische pijnklachten die ik heb, nemen ook meteen af tijdens het trainen."

Marloes van der Zwaan

Nico Koppenaal (75)

"Via stichting LEEF hier gekomen. Doet nu 3 maanden STRKR! Resultaten: loop wat meer rechtop, voel dat ik sterker ben geworden. Mijn lichamelijke kwaaltjes nemen af en ik heb nu 1 kg meer spieren dan voordat ik begon. Daarnaast 1 kg vet kwijt. Leuk om te doen, voel me hier ook prettig qua sfeer."

Nico Koppenaal (75)

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van post-revalidatie, pijnbestrijding tot blessurepreventie bij STRKR!

Met ons uitgebreide aanbod zijn we experts op het gebied van klachten bestrijden, gezondheid en ontspanning in Deurne. Ons uitgebreide aanbod maakt het mogelijk dat iedereen een persoonlijk aangepast programma krijgt. Of je nu je uren achter het computerscherm moet compenseren, een oplossing zoekt voor je rugklachten of zo lang mogelijk wil genieten van je oude dag. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.